11-11-2014

EL RAQUERO GUANYA LA 38 REGATA LOS ROQUES - 4T TROFEO HERMANOS GUASCH

Aquesta és la regata més emblemàtica del Club Nàutic Cambrils i que aquest any arribava a la seva 38a edició, sent alhora 4t Trofeu Hermanos Guasch. La regata era a la vegada puntuable per la Copa Catalana de Creuers Zona Sud. 

Regata Los Roques Trofeo Hnos. Guasch

Amb 21 embarcacions participants, la jornada de dissabte va començar amb la reunió de patrons i a les 12 del migdia les embarcacions van sortir, puntuals, per afrontar la tradicional travessa fins al far de Tortosa i completar 41 milles nàutiques, tot i que no totes ho van aconseguir per la falta de vent que va marcar la jornada. L’embarcació Raquero va ser la primera en tornar a Cambrils, poc abans de les nou de la nit.

Amb totes a port, els esperava un sopar conjunt al Barlovento.

Diumenge la sortida es va fer a les onze del matí, amb més vent i fins i tot pluja, per un recorregut sobrevent sotavent de 3 milles.

Després de dinar, a les 4 de la tarda es van lliurar els premis, amb la presència de Joaquim Oliva, president del Club Nàutic Cambrils; Rodolf Guasch, d’Hermanos Guasch; Lluís Abella, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils i Xavier Martí, regidor de Turisme.

Un a un els guanyadors van ser cridats a recollir els premis. Tumbau de Quique Gascón, del club local, s’enduia la tercera posició en la classificació conjunta de classe 1 i 2. La segona posició era per Arosa, de Fernando Garcia, del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs.

I la primera, per Raquero, de Eugenio López Chacarra, del Reial Club Nàutic Tarragona, vencedor absolut també.

En les classes 3 i 4, la tercera posició era per Bonadventure, de Cristina Cendra, del Club Nàutic Cambrils; la segona per Somnium, de Pau Camí, del Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita.

Finalment la primera posició requeia en Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou.

Joaquim Oliva va agrair la participació de tots, emplaçant-los a repetir l’any vinent i a tornar a gaudir de la competició però també del bon ambient que es viu durant aquests dos dies. 

CLASSIFICACIONS:

1)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=431&regata.id=906

2)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=432&regata.id=906

3)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=435&regata.id=906

GENERAL:

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionClase.action?clase.id=174

Podeu veure totes les fotos al àlbum del CNCB de FLICKR

Otras noticias

Servicio técnico Volvo Penta Action Service

Los propietarios de embarcaciones con motores Volvo ya tienen a su disposición el servicio V.A.S -Volvo Action Service- al que pueden llamar 24h/365 días al año, y en menos de 48 horas el servicio Oficial Volvo más cercano le atenderá.

Salones Náuticos en Europa

En septiembre arrancan los principales Salones Náuticos europeos: Southampton, Cannes, Génova, Barcelona... Un calendario lleno de citas que no te puedes perder. Conoce todos los eventos en los que participaremos y contacta con nosotros si deseas asistir al Salón y conocer con nosotros las últimas novedades de Beneteau.

Nueva Promoción Milla Cero en 4 embarcaciones Beneteau

¡Lanzamos la Milla Cero! 4 increíbles ofertas en embarcaciones milla cero, concretamente de los modelos: Flyer 7.7 Spacedeck, 6.6 Sportdeck, 6.6 Sundeck y Antares 6. ¡Descúbrelas!