11-11-2014

EL RAQUERO GUANYA LA 38 REGATA LOS ROQUES - 4T TROFEO HERMANOS GUASCH

Aquesta és la regata més emblemàtica del Club Nàutic Cambrils i que aquest any arribava a la seva 38a edició, sent alhora 4t Trofeu Hermanos Guasch. La regata era a la vegada puntuable per la Copa Catalana de Creuers Zona Sud. 

Regata Los Roques Trofeo Hnos. Guasch

Amb 21 embarcacions participants, la jornada de dissabte va començar amb la reunió de patrons i a les 12 del migdia les embarcacions van sortir, puntuals, per afrontar la tradicional travessa fins al far de Tortosa i completar 41 milles nàutiques, tot i que no totes ho van aconseguir per la falta de vent que va marcar la jornada. L’embarcació Raquero va ser la primera en tornar a Cambrils, poc abans de les nou de la nit.

Amb totes a port, els esperava un sopar conjunt al Barlovento.

Diumenge la sortida es va fer a les onze del matí, amb més vent i fins i tot pluja, per un recorregut sobrevent sotavent de 3 milles.

Després de dinar, a les 4 de la tarda es van lliurar els premis, amb la presència de Joaquim Oliva, president del Club Nàutic Cambrils; Rodolf Guasch, d’Hermanos Guasch; Lluís Abella, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils i Xavier Martí, regidor de Turisme.

Un a un els guanyadors van ser cridats a recollir els premis. Tumbau de Quique Gascón, del club local, s’enduia la tercera posició en la classificació conjunta de classe 1 i 2. La segona posició era per Arosa, de Fernando Garcia, del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs.

I la primera, per Raquero, de Eugenio López Chacarra, del Reial Club Nàutic Tarragona, vencedor absolut també.

En les classes 3 i 4, la tercera posició era per Bonadventure, de Cristina Cendra, del Club Nàutic Cambrils; la segona per Somnium, de Pau Camí, del Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita.

Finalment la primera posició requeia en Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou.

Joaquim Oliva va agrair la participació de tots, emplaçant-los a repetir l’any vinent i a tornar a gaudir de la competició però també del bon ambient que es viu durant aquests dos dies. 

CLASSIFICACIONS:

1)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=431&regata.id=906

2)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=432&regata.id=906

3)

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionPrueba.action?prueba.id=435&regata.id=906

GENERAL:

http://scoring.sailingcontrol.com/public/verClasificacionClase.action?clase.id=174

Podeu veure totes les fotos al àlbum del CNCB de FLICKR

Otras noticias

El sector náutico confirma su recuperación

El sector náutico confirma su recuperación, tras el largo período de crisis, según se desprende del Informe de Impacto Económico de la Náutica de Recreo en España 2017.


Nuevos títulos profesionales de mantenimiento de embarcaciones

El pasado 2 de marzo, en Consejo de Ministros se aprobaron los títulos de grado Medio de Formación Profesional de técnico en Mantenimiento de embarcaciones de recreo y de técnico de Mantenimiento de Estructuras de Madera y Mobiliario de Embarcaciones de recreo.

Mejorando el servicio postventa en las nuevas motos de agua Yamaha

Comprometidos con la mejora continua, nuestros responsables de servicio Posventa han participado en un curso formativo sobre el mantenimiento de los nuevos modelos de motos de agua Yamaha.